برسی تغذیه هایی که برای خانم های باردار مضر است

نمک: خانم باردار در طول دوران بارداری، بخصوص در سه ماهه آخر بارداری، باید به شدت از خوردن نمک خود داری کند زیرا نمک مصرفی در این زمان سبب ورم دست و پا می گردد.

شکر: مصرف زیاد شکر و مواد نشاسته ای سبب بروز نقایصی در دستگاه عصبی جنین می شود. مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاسته ای، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری، خطر بروز نقص لوله عصبی و نخاعی را در فرزندان افزایش می دهد.

باقالا:سبب کند ذهنی کودک می شود.

شیرینی خامه دار وتازه: سبب سنگینی شکم وخرابی دندان ها می شود.

انگور:خوردن زیاد انگور، مخصوصا غوره آن برای خانم باردار خوب نیست.

خانم باردار باید از خوردن غذا های مانده، گوشت زیاد بخصوص گوشت شکار، پنیر، سس، الکل و غذا هایی که ایجاد یوبوست می کنند خودداری کند.

تغذیه

گوشت مانده: گوشت در اثر مانده شدن سمی از خود تولید می کند که این سم برای خانم باردار خطرناک است.

ماهی خام و ماهی مانده: ماهی خام سبب از بین رفتن ویتامین های بدن شده و به مادر و جنینش صدمه می زند.

کالباس، سوسیس، ژامبون و کنسرو ها: در گوشت مانده و کنسرو ها ماده ای پیدا می شود که ویتامین(ث) را فاسد می کند و چون خانم باردار به این ویتامین احتیاج بیشتری دارد، خوردن آن برای او ممنوع می باشد.

مصرف ادویه های تند: در طول دوران بارداری سبب اگزما گرفتن نوزاد می شود.

گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادمجان: سبب ناقص الخلقه شدن جنین می شود، و مصرف زیاد آنها برای مغز جنین زیانبار است. بنا براین از مصرف زیادشان باید اجتناب شود.

برنج: برنج سفید پوست کنده دارای ماده ای است که ویتامین (ب) را فاسد می کند و انسان را دچار کمبود آن می کند، بنابراین، به خانم های باردار توصیه می شود که در خوردن برنج پوست کنده افراط ننمایند و هر موقع برنج میل می کنید، حتما با پیاز خام باشد تا از کمبود ویتامین نجات یابند و سلامتی خود و جنین را بدون جهت به خطر نیندازند.

امتیازدهی
PDFPrint
نویسنده :
منبع : کودک زیبای من - اعظم قاسمی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *